Üzeltünk címe: 1071 Budapest, Peterdy utca 18. Nyitva: hétfő, szerda, péntek 9.00-17.00; kedd, csütörtök: 11.00-19.00. Telefon: (06-1)214-5222

Kérdése van? Hívjon minket! (06-1)214-5222

Tengerparti habszekfű (Silene maritima - Sea Campion) Bailey virágeszencia 10ml.
Tengerparti habszekfű (Silene maritima - Sea Campion) Bailey virágeszencia 10ml.
4 435 Ft

Tengerparti habszekfű (Silene maritima - Sea Campion) Bailey virágeszencia 10ml.

A korai gyermekkorban bekövetkezett szeparáció esetén és az abból következő bizonytalanságra és félelmekre. Serkenti a szeretetet, védi az energiákat.
Ár/ml.
443 Ft/ml.
Raktáron :  2 db
raktáron
4 435 Ft
Részletek
A Bizonytalanság és a Tűz-elem túlsúlya keverékek egyik összetevője.
Ez az eszencia azok számára ajánlott, akik korai életüktől fogva a szeparációtól szenvednek. Bár ez leginkább az anyától való elválasztásnak köszönhető, az apai óvó férfi energiától való elválasztás is nyomasztó emlékeket okozhat. Minden emberi csecsemő, és sok állat kölyke is, szoros anyai köteléket igényel élete korai időszakában. Ez építi fel a biztonság, a törődés és a szeretve levés érzését. Mindez erős, szilárd alapot ad a csecsemőnek a felnövekedéshez, biztonságban érezve magát abban a világban, amelyben benne találja magát. Ahogy a szeretet anyai hátterét, a csecsemőknek szüksége van a szilárd védelmező energiákra is maguk körül. Ideális esetben ez az apától származik, de lehet védelmező bizonyos női támogató energia által. Ha az állandó szerető háttér gyenge vagy hiányzik, akkor a gyerekek bizonytalannak érzik magukat vagy retteghetnek. Ez vezethet a gyermekkori rémálmokhoz és ágybavizeléshez. Idősebb korukra bizonytalanságérzetük már mélyen gyökeret vert és megszilárdultak a félelmeik. Az efféle félelmek azután kirekeszthetik őket, meggátolva őket abban, hogy rendesen fejezzék ki magukat a világban. A Habszekfű a Föld elemhez kapcsolódó virág. Ha rendesen leföldelődtünk, akkor harmóniában leszünk természetünkkel. Akkor erős gyökereink lesznek, amelyek képessé tesznek bennünket arra, hogy ellenálljunk a „balsors minden nyűgének s nyilainak”, ahogy Shakespeare mondta. A Föld elemnek szüksége van a táplálásra, hogy otthonosan érezzen abban a helyzetben, ami hozzátartozik ehhez a Földhöz, ami a jelenlegi otthonunk. A Habszekfű olyan virág, amely segít bennünket visszatérni a gyökereinkhez, hogy elégedettségre és békére találjunk a világban. A zord széljárta csúcsokon terem, amely bár a téli viharoknak kitett és mégis virágzik tavasszal. A Habszekfű egy "Visszatérés a Földre" virág, segít enyhülést hozni a bizonytalan szívnek.

Összetevők: víz, alkohol (50% V/V), virágkivonat.

Adagolás: 2 csepp, vízben hígítva.
Adatok
Várható szállítási idő
2 hónap
Cikkszám
EC-BF-099
A vásárlás után járó pontok
20 Ft
Vélemények