Termék részletek


Önbecsülés (Self-Esteem) Bailey virágeszencia 10ml.

Önbecsülés (Self-Esteem) Bailey virágeszencia 10ml.

Azoknak, akik kirekesztettek, akiken gyakran mások uralkodnak, és képtelenek érvényesülni a világban. A blokkolt önszeretetre.
Ár/ml.:
349 Ft/ml.
4 225 Ft
db Kosárba
 • Számos ember szenved alacsony önbecsülése miatt, bár nem mindig jelenik meg engedelmességként. A túlzott agresszív viselkedés minden bizonnyal az önbecsülés hiányát mutatja.
  Összetevők:
  Vörös acsalapu (Petasites hybridus): Azok számára, akiknek önbizalma a korai években lerombolódott. Alkalmatlannak érezhetik magukat a szülők, tanárok ellenséges megjegyzései miatt gyermekkorukban. Meggyőződésükké válhat, hogy bizonyos értelemben méltatlanok. Az Acsalapu felszabadítja és megnyitja az utat a velünk született erő és bölcsesség felfedezéséhez.

  Seprőkemoha (Discranella heteromalla): Azok számára, akik félnek létezésük sötét tereitől. Nem ismerik fel velük született jóságukat, talán az őket körülvevő negatív kondícionálástól. A Seprőkemoha segít megláttatnunk, hogy csupán a félelmeink azok, amelyektől meg vagyunk rémülve.

  Fenyőtoboz (Pinus sylvestris): Eszencia azok számára, akik mások tekintélyelvű hatalmának a csapdájába estek. Elmulasztották felismerni a saját hatalmukat és mások jóváhagyását keresik tetteikre.

  Kínai varázsmogyoró (Hamamelis mollis): Azok számára, akik mindig próbálnak felnőni mások elvárásaihoz. Mivel úgy érzik, hogy segíteniük kell másokon, könyörtelenül hajtják magukat.
 • Várható szállítási idő
  2-3 hét
  Raktárkészlet
  6 db
  Cikkszám
  EC-BF-100
  Státusz
  raktáron    
  A vásárlás után járó pontok
  20 Ft
Webáruház készítés