Üzeltünk címe: 1071 Budapest, Peterdy utca 18. Nyitva: hétfő, szerda, péntek 9.00-17.00; kedd, csütörtök: 11.00-19.00. Telefon: (06-1)214-5222

Kérdése van? Hívjon minket! (06-1)214-5222

Önbecsülés (Self-Esteem) Bailey virágeszencia 10ml.
Önbecsülés (Self-Esteem) Bailey virágeszencia 10ml.
4 435 Ft

Önbecsülés (Self-Esteem) Bailey virágeszencia 10ml.

Azoknak, akik kirekesztettek, akiken gyakran mások uralkodnak, és képtelenek érvényesülni a világban. A blokkolt önszeretetre.
Ár/ml.
443 Ft/ml.
Raktáron :  9 db
raktáron
4 435 Ft
Részletek
Számos ember szenved alacsony önbecsülése miatt, bár nem mindig jelenik meg engedelmességként. A túlzott agresszív viselkedés minden bizonnyal az önbecsülés hiányát mutatja.
Összetevők:
Vörös acsalapu (Petasites hybridus): Azok számára, akiknek önbizalma a korai években lerombolódott. Alkalmatlannak érezhetik magukat a szülők, tanárok ellenséges megjegyzései miatt gyermekkorukban. Meggyőződésükké válhat, hogy bizonyos értelemben méltatlanok. Az Acsalapu felszabadítja és megnyitja az utat a velünk született erő és bölcsesség felfedezéséhez.

Seprőkemoha (Discranella heteromalla): Azok számára, akik félnek létezésük sötét tereitől. Nem ismerik fel velük született jóságukat, talán az őket körülvevő negatív kondícionálástól. A Seprőkemoha segít megláttatnunk, hogy csupán a félelmeink azok, amelyektől meg vagyunk rémülve.

Fenyőtoboz (Pinus sylvestris): Eszencia azok számára, akik mások tekintélyelvű hatalmának a csapdájába estek. Elmulasztották felismerni a saját hatalmukat és mások jóváhagyását keresik tetteikre.

Kínai varázsmogyoró (Hamamelis mollis): Azok számára, akik mindig próbálnak felnőni mások elvárásaihoz. Mivel úgy érzik, hogy segíteniük kell másokon, könyörtelenül hajtják magukat.
Adatok
Várható szállítási idő
2 hónap
Cikkszám
EC-BF-100
A vásárlás után járó pontok
20 Ft
Vélemények