Üzeltünk címe: 1071 Budapest, Peterdy utca 18. Nyitva: hétfő, szerda, péntek 9.00-17.00; kedd, csütörtök: 11.00-19.00. Telefon: (06-1)214-5222

Kérdése van? Hívjon minket! (06-1)214-5222

Sokk és trauma (Shock & Trauma) Bailey virágeszencia 10ml
Sokk és trauma (Shock & Trauma) Bailey virágeszencia 10ml
4 435 Ft

Sokk és trauma (Shock & Trauma) Bailey virágeszencia 10ml

Ez a választandó eszencia hirtelen kialakuló vagy hosszú ideje fennálló sokkékmény és trauma esetén.
Ár/ml.
443 Ft/ml.
Raktáron :  7 db
raktáron
4 435 Ft
Részletek
Ha körülményeink hirtelen változnak meg, könnyen kibillenhetünk egyensúlyunkból. Bármi is legyen az oka, három dolog szükséges ahhoz, hogy amilyen gyorsan és könnyen csak lehetséges kiemelkedjünk a traumánkból. Ezeket a három összetevő biztosítja.

Összetevők:
Borostyán (Hedera helix): Segít abban, hogy földelve és nyugalomban maradjunk. Ahhoz, hogy ellenálljunk a megtörténtek negatív hatásainak, szilárdan kell a jelen pillanatban gyökereződnünk, állhatatosan kitartva az élet mellett. A Borostyán kitűnő eszencia erre.

Mezei Varfű (Knautia arvensis): Segít meggyógyítani bennünket gyengéd, gyógyító tulajdonságai által. Képessé tesz arra, hogy elfogadjuk, s hogy talán még tanuljunk is mindenféle érzelmi belebonyolódás nélkül abból, ami történt. Nyugalmat és vigasztalást nyújt a megrázkódtatás során.

Arab madártej (Ornithogalum arabica): A hirtelen sokkélmény lereagálására. A hirtelen sokk miatt kialakuló érzelmi reakció egész szervezetünket károsíthatja, akár ájulást is okozhat. Az Arab madártej törli ezt a hirtelen fellépő sokkreakciót, segít, hogy jobban elhatárolódjunk attól, ami történt.
Adatok
Várható szállítási idő
2 hónap
Cikkszám
EC-BF-102
A vásárlás után járó pontok
20 Ft
Vélemények