Termék részletek


Sokk és trauma (Shock & Trauma) Bailey virágeszencia 10ml.

Sokk és trauma (Shock & Trauma) Bailey virágeszencia 10ml.

Ez a választandó eszencia hirtelen kialakuló vagy hosszú ideje fennálló sokkékmény és trauma esetén.
Ár/ml.:
349 Ft/ml.
4 225 Ft
db Kosárba
 • Ha körülményeink hirtelen változnak meg, könnyen kibillenhetünk egyensúlyunkból. Bármi is legyen az oka, három dolog szükséges ahhoz, hogy amilyen gyorsan és könnyen csak lehetséges kiemelkedjünk a traumánkból. Ezeket a három összetevő biztosítja.

  Összetevők:
  Borostyán (Hedera helix): Segít abban, hogy földelve és nyugalomban maradjunk. Ahhoz, hogy ellenálljunk a megtörténtek negatív hatásainak, szilárdan kell a jelen pillanatban gyökereződnünk, állhatatosan kitartva az élet mellett. A Borostyán kitűnő eszencia erre.

  Mezei Varfű (Knautia arvensis): Segít meggyógyítani bennünket gyengéd, gyógyító tulajdonságai által. Képessé tesz arra, hogy elfogadjuk, s hogy talán még tanuljunk is mindenféle érzelmi belebonyolódás nélkül abból, ami történt. Nyugalmat és vigasztalást nyújt a megrázkódtatás során.

  Arab madártej (Ornithogalum arabica): A hirtelen sokkélmény lereagálására. A hirtelen sokk miatt kialakuló érzelmi reakció egész szervezetünket károsíthatja, akár ájulást is okozhat. Az Arab madártej törli ezt a hirtelen fellépő sokkreakciót, segít, hogy jobban elhatárolódjunk attól, ami történt.
 • Várható szállítási idő
  2-3 hét
  Raktárkészlet
  5 db
  Cikkszám
  EC-BF-102
  Státusz
  raktáron    
  A vásárlás után járó pontok
  20 Ft
Webáruház készítés