Üzeltünk címe: 1071 Budapest, Peterdy utca 18. Nyitva: hétfő, szerda, péntek 9.00-17.00; kedd, csütörtök: 11.00-19.00. Telefon: (06-1)214-5222

Kérdése van? Hívjon minket! (06-1)214-5222

Tavaszi csillagvirág (Scilla verna - Spring Squill) Bailey virágeszencia 10ml.
Tavaszi csillagvirág (Scilla verna - Spring Squill) Bailey virágeszencia 10ml.
4 435 Ft

Tavaszi csillagvirág (Scilla verna - Spring Squill) Bailey virágeszencia 10ml.

A kitörés utáni felszabadulás támogatására. Segít, hogy úgy szárnyalhassunk, mint a madár, megtalálva saját utunkat a korlátlan térben.
Ár/ml.
443 Ft/ml.
Raktáron :  1 db
raktáron
4 435 Ft
Részletek
Az Átmenet és a Fa-elem hiánya keverékek egyik összetevője.
Azok számára, akik új szabadság felé törtek – a világ „Jonathan Livingstone sirályai” számára. Azok számára, akik örömet találnak abban, ha rájöttek, hogy valóban szabadok lehetnek ott, ahol korábban régi eszmék és fogalmak korlátozták őket. Olykor ez az átmenet nehéz. Talán családjuk, ismerőseik, barátaik nyomása miatt, akik úgy találhatják, hogy ez az új út nagyon is ijesztő és akik sok mindent megpróbálhatnak annak érdekében, hogy meggátolják a változást. Azoknak, akik új szabadságra törnek, gyakran szükségük van sebezhető önbizalmuk megtámogatására. Meglehetősen magányos dolog a szabadságban repülni. A Csillagvirág, ami a Korona csakrához kapcsolódik, segíthet ebben. A szabadság szemszögéből nézve a világ végre annak tűnik, ami: a feltörekvő lelkek csodálatos tanműhelyének. E belátás nélkül, a félelmeink és attitűdjeink sötét és rémséges helynek mutathatják, hogy tűrjük vagy meneküljünk belőle. A Csillagvirág segít a valóság igaz természetét sokkal tágabban és mélyebben megláttatni velünk. Ez az eszencia akkor a leghatásosabb, amikor a többi lényeges blokk (különösen a Szív csakrában) enyhül. Csak amikor megalapozódtunk, tudunk elkezdeni repülni a szabadságban.

Összetevők: víz, alkohol (50% V/V), virágkivonat.

Adagolás: 2 csepp, vízben hígítva.
Adatok
Várható szállítási idő
2 hónap
Cikkszám
EC-BF-109
A vásárlás után járó pontok
20 Ft
Vélemények