Üzeltünk címe: 1071 Budapest, Peterdy utca 18. Nyitva: hétfő, szerda, péntek 9.00-17.00; kedd, csütörtök: 11.00-19.00. Telefon: (06-1)214-5222

Kérdése van? Hívjon minket! (06-1)214-5222

Beragadva (Stuck in a Rut) Bailey virágeszencia 10ml.
Beragadva (Stuck in a Rut) Bailey virágeszencia 10ml.
4 435 Ft

Beragadva (Stuck in a Rut) Bailey virágeszencia 10ml.

Akkor használatos, ha úgy érezzük, hogy stagnálunk, vagy a bennünket körülvevő körülmények csapdájába estünk.
Ár/ml.
443 Ft/ml.
Raktáron :  5 db
raktáron
4 435 Ft
Részletek
Amikor a megszokások áldozatává váltunk vagy begubóztunk a biztonság utáni vágyakozásba.
Összetevők:
Teltvirágú hóvirág (Galanthus nivalis “flore-plena”): Azoknak, akik beálltak egy sávba és nem igazán látják szükségét a változtatásnak, vagy megrémültek attól, hogy miféle változások adódhatnak életükben. A Teltvirágú hóvirág megmutatja, hogy a változás lényeges, ha ki szeretnénk teljesedni életünkben és segít megnyitni bennünket a változások iránt.

Mocsári aszat (Cirsium palustre): Azok számára, akik bezáródtak múltjukba és csekély figyelmet fordítanak a jelenre. Segít észrevennünk, hogy ilyenkor mi magunk zárjuk börtönbe magunkat. A Mocsári aszat egy sokkal örömtelibb életmódba vezet el bennünket, hogy a jelen pillanatnak élhessünk.

Ecetfa (Rhus typhina L.): Azok számára, akik visszautasítják saját igaz lehetőségeik elfogadását. „Az olyan emberek, mint én, nem tehetnek ilyet” - jól ismert mondat. Mindannyiunknak óriási lehetőségei vannak és az Ecetfa arra ösztönöz, hogy megnyíljunk a sokkal széelesebb valóság iránt.

Örmény havasszépe (Rhododendron ponticum): Azok számára ajánlott, akik az eseményeket mindig a maguk képére szeretnék formálni. Próbálják beleerőltetni a dolgokat elképzeléseikbe, ahelyett hogy ráéreznének arra a helyzetre, amellyel szembesültek. A Örmény havasszépe segít, hogy jóval lazábban viszonyuljunk életünkhöz, és hogy felhagyjunk azzal a vágyunkkal, hogy fából vaskarikát sikerüljön készíteni.
Adatok
Várható szállítási idő
2 hónap
Cikkszám
EC-BF-111
A vásárlás után járó pontok
20 Ft
Vélemények