Termék részletek


Átmenet (Transition) Bailey virágeszencia 10ml.
 • Átmenet (Transition) Bailey virágeszencia 10ml.

Átmenet (Transition) Bailey virágeszencia 10ml.

Amikor lényeges változások vannak életünkben, s a múltnak utat kell találnia az új felé.
Ár/ml.:
349 Ft/ml.
4 225 Ft
db Kosárba
 • Azok számára ajánlott, akik nehézségeket tapasztalnak az életükben lejátszódó változások során. Akár jónak, akár rossznak tűnjenek is ezek a változások, ezek az időszakok igencsak nehezek lehetnek. Mindazonáltal a múltnak utat kell találnia az új felé, és ez a keverék segíthet ebben.
  Összetevők:
  Kígyógyökerű keserűfű (Polygonum bistorta): A keverék kulcseszenciája – azzal segít, hogy szerető vigasztalást és támogatást nyújt a változás folyamata alatt. Mintha belső támasztékot adna nekünk, amely meggátol bennünket a teljes összeomlásban. Arra ösztönöz, hogy egy új és jobb jövő felé haladjunk.

  Hóvirág (Galanthus nivalis): Bátorságot ad ahhoz, hogy egy teljesen új helyzet felé haladjunk. A tudatosság új szintjeibe való áttörés egészen sokkoló lehet. A Hóvirág segít, hogy új helyzetünket lecsendesült tisztasággal fogadjuk el.

  Tavaszi csillagvirág (Scilla verna): Arra bátorít bennünket, hogy a szabadságba repüljünk. Amíg a Keserűfű és a Hóvirág az áttörésben segít, a Csillagvirág örömet és boldogságot hoz számunkra az új szabadságban. Képessé tesz bennünket, hogy megtaláljuk igaz utunkat, a körülöttünk lévők hozzáállásától és véleményétől függetlenül.
 • Várható szállítási idő
  2-3 hét
  Raktárkészlet
  4 db
  Cikkszám
  EC-BF-114
  Státusz
  raktáron    
  A vásárlás után járó pontok
  20 Ft
Webáruház készítés