Üzeltünk címe: 1071 Budapest, Peterdy utca 18. Nyitva: hétfő, szerda, péntek 9.00-17.00; kedd, csütörtök: 11.00-19.00. Telefon: (06-1)214-5222

Kérdése van? Hívjon minket! (06-1)214-5222

Békesség (Tranquillity) Bailey virágeszencia 10ml.
Békesség (Tranquillity) Bailey virágeszencia 10ml.
4 435 Ft

Békesség (Tranquillity) Bailey virágeszencia 10ml.

Békét hoz a túlságosan aktív elme számára. Segít megerősödnünk, a jelen pillanatba hozva bennünket.
Ár/ml.
443 Ft/ml.
Raktáron :  5 db
raktáron
4 435 Ft
Részletek
Sokunk életét nem lehet nyugodtnak nevezni: állandóan elfoglaltak vagyunk és nem találjuk ebben békességünket. Ez az eszencia hozzásegít, hogy megváltoztassuk az élethez való hozzáállásunkat, és hogy békét találjunk a mindennapok viharában, ugyanakkor nem erőlteti ránk a változást.

Fudzsi cseresznye (Prunus incisa): Felbátorítja az elmét és a testet egyaránt, hogy ellazuljon, így nem izgatjuk magunkat feleslegesen. Ahogy lenyugodunk, új rálátást nyerünk mindennapi életünket illetően, amely képessé tesz bennünket arra, hogy ugyanúgy tegyük a dolgunkat, mint azelőtt, de a túlhajszolt elméből eredő érzelmi feszültségek nélkül.

Csarabos galaj (Galium saxatile): Segít, hogy ellazuljunk és megbízzunk környezetünkben. Képessé tesz arra, hogy észrevegyük, a világ nem is olyan ijesztő hely, mint amilyennek időnként tűnik. Új energiát biztosít.

Madármályva (Lavatera arborea): Gyógyító és inspiráló tulajdonsága teszi a keverék részévé. Ahogy egyre inkább ellazulunk, mindig fennáll a veszélye annak, hogy elveszítjük az irányítást, de a Madármályva sokkal szilárdabb alapból segít regenerálódnunk – az elme relaxált állapotából.
Adatok
Várható szállítási idő
2 hónap
Cikkszám
EC-BF-115
A vásárlás után járó pontok
20 Ft
Vélemények