Üzeltünk címe: 1071 Budapest, Peterdy utca 18. Nyitva: hétfő, szerda, péntek 9.00-17.00; kedd, csütörtök: 11.00-19.00. Telefon: (06-1)214-5222

Kérdése van? Hívjon minket! (06-1)214-5222

Egyesítés (Unification) Bailey virágeszencia 10ml.
Egyesítés (Unification) Bailey virágeszencia 10ml.
4 435 Ft

Egyesítés (Unification) Bailey virágeszencia 10ml.

Segít egységesíteni a test-lélek-szellem hármasságát, segít kitörni a korábbi korlátozó hiedelmekből és mintázatokból.
Ár/ml.
443 Ft/ml.
Raktáron :  3 db
raktáron
4 435 Ft
Részletek
Ha a test, lélek, szellem, vagy a bal és jobb agyfélteke között elvész az összhang, az Egyesítés elősegíti a harmónia kialakulásátn, így egymást támogatva tudnak együttműködni.
Összetevők:
Aranyfa (Oleacea intermedia): Hogy kiszabadítsuk magunkat a túlságosan logikus világnézet rabságából. Bátorítja azokat is, akik már felfedezték az önmegvalósítás útját, kényelmet és támogatást nyújtva a spirituális növekedés fordulatai alatt.

Korai juhar (Acer platanoides): Segít elengedni a rideg fogalmakat, hogy az intuitív elme a spirituális dimenziókat a logikus elme korlátai nélkül fedezhesse fel.

Tölgyfa (Quercus robur): Támogatja a nyugodt belső erőt és a béke érzetét. Mindkét tulajdonság fontos a spirituális harcos számára, aki belevág abba a nehéz kalandba, hogy felfedezze igaz létezését.

Ösztörüs Veronika (Veronica chamaedrys): Tükrözi a keleti “Mindent látó szem" fogalmát, a Homlok csakrát. Képessé tesz megnyílnunk pszichés érzékelésünk felé gyengéd és tényleges módon, megmutatva, hogy a tisztánlátás egyszerűen más, mégis létfontosságú eleme a mindennapoknak. A Veronika gondoskodik az intuíció iránti megnyílásról anélkül, hogy érzelmileg belebonyolódnánk abba, ami felmerül.
Adatok
Várható szállítási idő
2 hónap
Cikkszám
EC-BF-119
A vásárlás után járó pontok
20 Ft
Vélemények