Termék részletek


Egyesítés (Unification) Bailey virágeszencia 10ml.

Egyesítés (Unification) Bailey virágeszencia 10ml.

Segít egységesíteni a test-lélek-szellem hármasságát, segít kitörni a korábbi korlátozó hiedelmekből és mintázatokból.
Ár/ml.:
349 Ft/ml.
4 225 Ft
db Kosárba
 • Ha a test, lélek, szellem, vagy a bal és jobb agyfélteke között elvész az összhang, az Egyesítés elősegíti a harmónia kialakulásátn, így egymást támogatva tudnak együttműködni.
  Összetevők:
  Aranyfa (Oleacea intermedia): Hogy kiszabadítsuk magunkat a túlságosan logikus világnézet rabságából. Bátorítja azokat is, akik már felfedezték az önmegvalósítás útját, kényelmet és támogatást nyújtva a spirituális növekedés fordulatai alatt.

  Korai juhar (Acer platanoides): Segít elengedni a rideg fogalmakat, hogy az intuitív elme a spirituális dimenziókat a logikus elme korlátai nélkül fedezhesse fel.

  Tölgyfa (Quercus robur): Támogatja a nyugodt belső erőt és a béke érzetét. Mindkét tulajdonság fontos a spirituális harcos számára, aki belevág abba a nehéz kalandba, hogy felfedezze igaz létezését.

  Ösztörüs Veronika (Veronica chamaedrys): Tükrözi a keleti “Mindent látó szem" fogalmát, a Homlok csakrát. Képessé tesz megnyílnunk pszichés érzékelésünk felé gyengéd és tényleges módon, megmutatva, hogy a tisztánlátás egyszerűen más, mégis létfontosságú eleme a mindennapoknak. A Veronika gondoskodik az intuíció iránti megnyílásról anélkül, hogy érzelmileg belebonyolódnánk abba, ami felmerül.
 • Várható szállítási idő
  2-3 hét
  Raktárkészlet
  3 db
  Cikkszám
  EC-BF-119
  Státusz
  raktáron    
  A vásárlás után járó pontok
  20 Ft
Webáruház készítés