Termék részletek


Fa-elem hiánya (Wood Deficient) Bailey virágeszencia 10ml.

Fa-elem hiánya (Wood Deficient) Bailey virágeszencia 10ml.

Meglévő tulajdonságok: Az irányítás hiánya, képtelen tervezni, szegényes ítélőképesség, szegényes koordinálás, tétovázás, nem mutat haragot – lábtörlő, nincs élet- vagy lelki cél
Ár/ml.:
349 Ft/ml.
4 225 Ft
db Kosárba
 • Az Öt Elem sorozat része.
  Összetevők:
  Orgona (Syringa vulgaris “Massena”): Azoknak segít, akiket mentális, és időnként fizikai növekedésük korlátoz abban, hogy saját döntést hozzanak, és önmaguk legyenek.

  Majusi gyöngyvirág (Convallaria majalis): Kapcsolatban áll a sóvárgással, amikor arra pazaroljuk az időt és energiát, hogy a lehetetlent próbáljuk elérni. Segít a múlt elengedésében és a tervek kidolgozásában.

  Tölgyfa (Quercus robur): Kitartást ad, nyugodt erőt és akaratot ahhoz, hogy eltökélten folytassuk azt, ami előttünk áll. Arra motivál bennünket, hogy keresztülvigyük elhatározásunkat.

  Gyepes szappanfű (Saponaria ocymoides): Amikor úgy tűnik, teljesen elvesztünk az életben, támogatja intuíciónkat, hogy lássuk, milyek irányba kell haladnunk. Segíti a fókuszálást és az előrelátást.

  Tavaszi csillagvirág (Scilla verna): Miután kitörtünk egy új irány felé, a Tavaszi csillagvirág az energiának lökést adva erővel látja el a változást, s így segít bennünket, hogy kellemesen érezzük magunkat új körülményeink között.

  Sárga tibetimák (Meconopsis cambrica): Azok számára ajánlott ez a virág, akikről úgy látjuk, hogy elvesztették útjukat, akiknek motivációja és inspirációja elveszett. Segít továbblépni választott utunkon.
 • Várható szállítási idő
  2-3 hét
  Raktárkészlet
  1 db
  Cikkszám
  EC-BF-130
  Státusz
  raktáron    
  A vásárlás után járó pontok
  20 Ft
Webáruház készítés