Üzeltünk címe: 1071 Budapest, Peterdy utca 18. Nyitva: hétfő, szerda, péntek 9.00-17.00; kedd, csütörtök: 11.00-19.00. Telefon: (06-1)214-5222

Kérdése van? Hívjon minket! (06-1)214-5222

Fa-elem hiánya (Wood Deficient) Bailey virágeszencia 10ml.
Fa-elem hiánya (Wood Deficient) Bailey virágeszencia 10ml.
4 435 Ft

Fa-elem hiánya (Wood Deficient) Bailey virágeszencia 10ml.

Meglévő tulajdonságok: Az irányítás hiánya, képtelen tervezni, szegényes ítélőképesség, szegényes koordinálás, tétovázás, nem mutat haragot – lábtörlő, nincs élet- vagy lelki cél
Ár/ml.
443 Ft/ml.
Raktáron :  2 db
raktáron
4 435 Ft
Részletek
Az Öt Elem sorozat része.
Összetevők:
Orgona (Syringa vulgaris “Massena”): Azoknak segít, akiket mentális, és időnként fizikai növekedésük korlátoz abban, hogy saját döntést hozzanak, és önmaguk legyenek.

Majusi gyöngyvirág (Convallaria majalis): Kapcsolatban áll a sóvárgással, amikor arra pazaroljuk az időt és energiát, hogy a lehetetlent próbáljuk elérni. Segít a múlt elengedésében és a tervek kidolgozásában.

Tölgyfa (Quercus robur): Kitartást ad, nyugodt erőt és akaratot ahhoz, hogy eltökélten folytassuk azt, ami előttünk áll. Arra motivál bennünket, hogy keresztülvigyük elhatározásunkat.

Gyepes szappanfű (Saponaria ocymoides): Amikor úgy tűnik, teljesen elvesztünk az életben, támogatja intuíciónkat, hogy lássuk, milyek irányba kell haladnunk. Segíti a fókuszálást és az előrelátást.

Tavaszi csillagvirág (Scilla verna): Miután kitörtünk egy új irány felé, a Tavaszi csillagvirág az energiának lökést adva erővel látja el a változást, s így segít bennünket, hogy kellemesen érezzük magunkat új körülményeink között.

Sárga tibetimák (Meconopsis cambrica): Azok számára ajánlott ez a virág, akikről úgy látjuk, hogy elvesztették útjukat, akiknek motivációja és inspirációja elveszett. Segít továbblépni választott utunkon.
Adatok
Várható szállítási idő
2 hónap
Cikkszám
EC-BF-130
A vásárlás után járó pontok
20 Ft
Vélemények