Üzeltünk címe: 1071 Budapest, Peterdy utca 18. Nyitva: hétfő, szerda, péntek 9.00-17.00; kedd, csütörtök: 11.00-19.00. Telefon: (06-1)214-5222

Kérdése van? Hívjon minket! (06-1)214-5222

Jin/Jang Kiegyensúlyozó (Yin/Yang Balancer) Bailey virágeszencia 10ml.
Jin/Jang Kiegyensúlyozó (Yin/Yang Balancer) Bailey virágeszencia 10ml.
4 435 Ft

Jin/Jang Kiegyensúlyozó (Yin/Yang Balancer) Bailey virágeszencia 10ml.

Kiegyensúlyozza a létfontosságú női és férfi Jin/Jang minőségeket.
Ár/ml.
443 Ft/ml.
Raktáron :  5 db
raktáron
4 435 Ft
Részletek
A Jin és a Jang fogalma egyenlővé teszi a férfit és nőit, lágyat és keményet, árnyat és világosat, balt és jobbat, stb. A Jin elsősorban befogadó és megérző, míg a Jang elsősorban extrovertált és logikai. A Jin/Jang Kiegyensúlyozó segít kiegyensúlyozni és stabilizálni ezeket a minőségeket, harmóniát és dinamikus csendességet nyújtva hozzá.
Összetevők:
Szarkaláb (Delphinium consolida): Segíti megnyitni megérző bölcsességünk teljes mélységét és misztériumát, annak ellenére, hogy az ego tudja, hogy ez a létét fenyegeti.

Kerti holdviola (Lunaria annua): Ha a Jin blokkolt, az gyakran a nehézségeknek, félelmeknek, és más negatív energiáknak köszönhető. A Holdviola segít, hogy sokkal nyitottabbak és fogékonyabbak legyünk.

Vörösfenyő (Larix decidua): Ez a Jin energiák kivonata, segít kifejleszteni természetünk megérző oldalát, s közben nem engedi, hogy a logika legyőzze a megérző bölcsességet.

Kerti sarkantyúka (Tropaeolum majus): A Jin/Jang Kiegyensúlyozó változások katalizátora. Számos embernek akad nehézsége a Jin és Jang közötti könnyű dinamikus egyensúly fenntartásban. A Sarkantyúka segíti energizálni a mozgás szabadságát.

Réti here (Trifolium pratense): Segíti a domináns Jang energiát érzékennyé válni a természetünk Jin aspektusából nyerhető támogatás iránt.

Szerb lucfenyő (Picea omorica): Tükrözi azokat az extrovertált és magabiztos karakterjegyeket, amelyekre szükségünk van, ha úgy döntünk, hogy követjük igaz utunkat a világban.
Adatok
Várható szállítási idő
2 hónap
Cikkszám
EC-BF-135
A vásárlás után járó pontok
20 Ft
Vélemények