Termék részletek


Jin/Jang Kiegyensúlyozó (Yin/Yang Balancer) Bailey virágeszencia 10ml.

Jin/Jang Kiegyensúlyozó (Yin/Yang Balancer) Bailey virágeszencia 10ml.

Kiegyensúlyozza a létfontosságú női és férfi Jin/Jang minőségeket.
Ár/ml.:
349 Ft/ml.
4 225 Ft
Nincs raktáron
 • A Jin és a Jang fogalma egyenlővé teszi a férfit és nőit, lágyat és keményet, árnyat és világosat, balt és jobbat, stb. A Jin elsősorban befogadó és megérző, míg a Jang elsősorban extrovertált és logikai. A Jin/Jang Kiegyensúlyozó segít kiegyensúlyozni és stabilizálni ezeket a minőségeket, harmóniát és dinamikus csendességet nyújtva hozzá.
  Összetevők:
  Szarkaláb (Delphinium consolida): Segíti megnyitni megérző bölcsességünk teljes mélységét és misztériumát, annak ellenére, hogy az ego tudja, hogy ez a létét fenyegeti.

  Kerti holdviola (Lunaria annua): Ha a Jin blokkolt, az gyakran a nehézségeknek, félelmeknek, és más negatív energiáknak köszönhető. A Holdviola segít, hogy sokkal nyitottabbak és fogékonyabbak legyünk.

  Vörösfenyő (Larix decidua): Ez a Jin energiák kivonata, segít kifejleszteni természetünk megérző oldalát, s közben nem engedi, hogy a logika legyőzze a megérző bölcsességet.

  Kerti sarkantyúka (Tropaeolum majus): A Jin/Jang Kiegyensúlyozó változások katalizátora. Számos embernek akad nehézsége a Jin és Jang közötti könnyű dinamikus egyensúly fenntartásban. A Sarkantyúka segíti energizálni a mozgás szabadságát.

  Réti here (Trifolium pratense): Segíti a domináns Jang energiát érzékennyé válni a természetünk Jin aspektusából nyerhető támogatás iránt.

  Szerb lucfenyő (Picea omorica): Tükrözi azokat az extrovertált és magabiztos karakterjegyeket, amelyekre szükségünk van, ha úgy döntünk, hogy követjük igaz utunkat a világban.
 • Várható szállítási idő
  2-3 hét
  Raktárkészlet
  0 db
  Cikkszám
  EC-BF-135
  Státusz
  raktáron    
  A vásárlás után járó pontok
  20 Ft
Webáruház készítés