Termék részletek


Vészcsepp

Vészcsepp

Dr. Edward Bach leírásának megfelelő, továbbhígítás nélkül, közvetlenül szedhető összeállítás, mely azonnali segítséget nyújthat a stresszes szituációkban. Sikerrel alkalmazhatjuk szorongás, félelem, pánik, rettegés esetén, egy vita után, vagy rossz hír hallatán, családi krízis esetén. Használata nyomán képesek leszünk szembenézni az adott helyzettel és helyreállítja az egyensúlyt.
Baleset után alkalmazva a Rescue keverék nagymértékben hozzájárulhat a sokkhatás enyhítéséhez, és elősegítheti a természetes gyógyulási folyamat megindulását.
A Rescue keverék megterhelő helyzetek előtt is alkalmazható: vizsga vagy értekezlet előtt, felvételi beszélgetésnél, nyilvános fellépésnél, ha fogorvoshoz vagy kórházba kell mennünk. A Rescue keverék harmonizálja a félelmet és az idegességet.
mennyiség
kupak
tartósítószer
Ár/ml.:
99 Ft/ml.
1 790 Ft
db Kosárba
  • Összetétel: Cseresznyeszilva (Cherry Plum), Iszalag (Clematis), Nebáncsvirág (Impatiens), Napvirág (Rock Rose), Ernyős madártej (Star of Bethlehem) virágeszencia, víz, tartósítószer (a választott formának megfelelően).
    Kiszerelés: 10 vagy 30ml (választható), pipettás vagy szórófejes kupakkaL (választható).
    Adagolás és alkalmazás: naponta 3 x 5 csepp (szórófejes kupak esetén 3 x 2 fújás) étkezés előtt vagy után fél órával.
Webáruház készítés