Termék részletek


Teljesítmény+ (iskoláskor)

Teljesítmény+ (iskoláskor)

A kompetencia kialakulásának ideje. A gyermek megtanulja, hogy képes a produktív tevékenységre, teljesítményre. A szakasz veszélye az elégtelenség, alacsonyabbrendűség érzése, ami abból adódhat, hogy készségeinek színvonala vagy társas helyzete számára nem kielégítő. A másik veszély a túlságosan megfelelni akaró gyermek, akinek az értékesség egyetlen kritériuma a kemény munka, ami később teljesítményszorongáshoz vezethet.

mennyiség
kupak
tartósítószer
Ár/ml.:
99 Ft/ml.
1 790 Ft
db Kosárba
  • Az eszenciakeverék segít a reális önértékelés és az önbizalom kialakulásában, segíti a tanulást és a koncentrációt, valamint a figyelem összpontosítását. Erősíti az alkalmazkodóképességet, hogy a kisiskolás gyermek sikeresen alkalmazkodjon a megnövekedett elvárásokhoz, és enyhíti a kilépés, menekülés vágyát (pl. elmélázó, elábrándozó gyermekek esetében)

    Összetétel: Diófa (Walnut), Vörösfenyő (Larch), Vadgesztenyerügy (Chestnut Bud), Iszalag (Clematis), Indiai lótusz (Nelumbo nucifera), Royal Highness virágeszencia, víz, tartósítószer (a választott formának megfelelően).

    Kiszerelés: 10 vagy 30ml (választható), pipettás vagy szórófejes kupakkaL (választható).
    Adagolás és alkalmazás: naponta 3 x 5 csepp (szórófejes kupak esetén 3 x 2 fújás) étkezés előtt vagy után fél órával.

Webáruház készítés