Termék részletek


Identitás (serdülőkor)

Identitás (serdülőkor)

A serdülők elsősorban szociális identitásukat igyekszenek megszerezni. Az identitás=önazonosság, önmaga folytonosságának érzése. A hűség az önmagához való belső koherencia, egy értékrendszerhez való ragaszkodás /pálya, életmód, világnézet/. A szerelem az identitás megszilárdulásának eszköze, ahol az idealizált társ tükrében fedezheti fel önmagát. A szakasz veszélye a szerepkonfúzió, a serdülő nem képes saját identitását jól meghatározott szerepek mentén alakítani, nem tud elköteleződni.

mennyiség
kupak
tartósítószer
Ár/ml.:
99 Ft/ml.
1 790 Ft
db Kosárba
  • Az eszenciakeverék segíti a saját út megtalálását, az érdeklődés és az énazonosság megfogalmazását. Segít felvállalni a korszakra jellemző konfliktusokat, és szembenézni a belső ellentmondásokkal, ugyanakkor támogatja annak folyamatát is, hogy az identitását kereső ember kudarcait, nehézségeit ne vetítse ki környezetére, ne keressen bűnbakot problémái miatt, hanem konstruktívan saját magában keresse az élethelyzet megoldásának lehetőségeit.
    Összetétel: Diófa (Walnut), Rozsnok (Wild Oat), Apróbojtorján (Agrimony), Fűzfa (Willow)víz, tartósítószer (a választott formának megfelelően).
    Kiszerelés: 10 vagy 30ml (választható), pipettás vagy szórófejes kupakkaL (választható).
    Adagolás és alkalmazás: naponta 3 x 5 csepp (szórófejes kupak esetén 3 x 2 fújás) étkezés előtt vagy után fél órával.

Webáruház készítés