Üzeltünk címe: 1071 Budapest, Peterdy utca 18. Nyitva: hétfő, szerda, péntek 9.00-17.00; kedd, csütörtök: 11.00-19.00. Telefon: (06-1)214-5222

Kérdése van? Hívjon minket! (06-1)214-5222

Identitás+ (serdülőkor)
Identitás+ (serdülőkor)
2 220 Ft

Identitás+ (serdülőkor)

A serdülők elsősorban szociális identitásukat igyekszenek megszerezni. Az identitás=önazonosság, önmaga folytonosságának érzése. A hűség az önmagához való belső koherencia, egy értékrendszerhez való ragaszkodás /pálya, életmód, világnézet/. A szerelem az identitás megszilárdulásának eszköze, ahol az idealizált társ tükrében fedezheti fel önmagát. A szakasz veszélye a szerepkonfúzió, a serdülő nem képes saját identitását jól meghatározott szerepek mentén alakítani, nem tud elköteleződni.
Ár/ml.
222 Ft/ml.
2 220 Ft
Részletek

Az eszenciakeverék segíti a saját út megtalálását, az érdeklődés és az énazonosság megfogalmazását. Segít felvállalni a korszakra jellemző konfliktusokat, és szembenézni a belső ellentmondásokkal, ugyanakkor támogatja annak folyamatát is, hogy az identitását kereső ember kudarcait, nehézségeit ne vetítse ki környezetére, ne keressen bűnbakot problémái miatt, hanem konstruktívan saját magában keresse az élethelyzet megoldásának lehetőségeit.
Összetétel: Diófa (Walnut), Rozsnok (Wild Oat), Apróbojtorján (Agrimony), Fűzfa (Willow), Indiai lótusz (Nelumbo nucifera), Royal Highness virágeszenciavíz, tartósítószer (a választott formának megfelelően).
Kiszerelés: 10 vagy 30ml (választható), pipettás vagy szórófejes kupakkaL (választható).
Adagolás és alkalmazás: naponta 3 x 5 csepp (szórófejes kupak esetén 3 x 2 fújás) étkezés előtt vagy után fél órával.

Adatok
Várható szállítási idő
1-2 nap
Cikkszám
EC-CH-25
A vásárlás után járó pontok
10 Ft
Vélemények
Kiegészítő termékek