Üzeltünk címe: 1071 Budapest, Peterdy utca 18. Nyitva: hétfő, szerda, péntek 9.00-17.00; kedd, csütörtök: 11.00-19.00. Telefon: (06-1)214-5222

Kérdése van? Hívjon minket! (06-1)214-5222

Integritás (időskor)
Integritás (időskor)
2 220 Ft

Integritás (időskor)

Integritás (időskor)
Integritás (időskor)

A bölcsesség kialakulásának ideje. A bölcsesség a testi és mentális hanyatlás ellenére képes a tapasztalatok teljességét megőrizni és továbbadni. A szakasz célja az integritás, amely felhalmozódott tudás, elfogadható megértés, érett döntés talaján alakítja az érzelmi integrációnkat. Hűek vagyunk a múlthoz és nyitottak vagyunk a jelen vezetéséhez, elfogadva azt. A bölcsesség tárgyilagos és aktív törődés az élettel a halál árnyékában. A szakasz veszélye az integráció hiányából fakadó halálfélelem és kétségbeesés.

Ár/ml.
222 Ft/ml.
2 220 Ft
Részletek

Az eszenciakeverék segít szembenézni a veszteségekkel és a reménytelenség érzésével, akadályozza a kétségbeesésé kialakulását éppúgy, mint a kétségbeesett ragaszkodást vagy a környezet zsarolását, a következő generációk életébe való erőszakos betolakodás kényszerét.
Összetétel: Diófa (Walnut), Jerikói lonc (Honeysuckle), Sülzanót (Gorse), Szelídgesztenye (Sweet Chestnut), Katángkóró (Chicory) virágeszencia, víz, tartósítószer (a választott formának megfelelően).
Kiszerelés: 10 vagy 30ml (választható), pipettás vagy szórófejes kupakkaL (választható).
Adagolás és alkalmazás: naponta 3 x 5 csepp (szórófejes kupak esetén 3 x 2 fújás) étkezés előtt vagy után fél órával.

Adatok
Várható szállítási idő
1-2 nap
Cikkszám
EC-CH-30
A vásárlás után járó pontok
10 Ft
Vélemények
Kiegészítő termékek