Termék részletek


Energy Matrix Protection összetett orchidea eszencia

Energy Matrix Protection összetett orchidea eszencia

Az alábbi eszenciákat tartalmazza: Light of My Eye; Core Release; Moon Child; Wisdom of Compassion and Narnia Sphagnum Moss
mennyiség
gyógyszerforma
Ár/ml.:
259 Ft/ml.
4 710 Ft
db Kosárba
 • Ez az eszencia a Japánban 2011 márciusában kialakult földrengés és cunami kiváltotta aggasztó helyzet nyomán készült el. Természetesen nem szabad kimondanunk azt, amit az eszenciáról hiszünk, hogy mit képes elérni, de az volt a célunk a keverék kutatásakor, hogy támogatást és védelmet teremtsen a test egészséges energetikai mátrixa számára a sejtes szintnél.
  Ez az eszencia főként két okból figyelemreméltó: ez az első olyan keverék, amelyet a Narnia Sphagnum Moss eszenciát belevéve készítettünk, annak vibráló energetikai jellegével, az egészséges sejtes növekedéssel. És szintén ez az első olyan eszencia, amelyet vásárlóink számára készítettünk, általános forgalomba szánva, s amely egy kis adag tengeri sót tartalmaz. Hosszú ideig azért adtunk hozzá 1% tengeri sót a Japánba küldött eszenciáinkhoz, minthogy ez volt az egyetlen módja annak, hogy a hatóságok engedjék, hogy a virágeszenciák beléphessenek az országukba. A tesztelésünk során mégis mindig azt találtuk, hogy ez nem negatív, hanem annál inkább: a tengeri sónak a beletétele valamennyi eszencia hatásánál varázslattal szolgált. Mivel az új keverékeknek a legtöbbjét az első hónapokban leginkább Japánba küldtük, értelmét találtuk annak, hogy izom-teszteljük a tengeri sóval ellátott hatását, összehasonlítva a nem sós változattal. És nyilvánvalóvá vált számunkra, hogy az eszenciának a célja végett, ha hozzáadjuk a tengeri sót, akkor az jótékony annak energetikai hatására.
 • Várható szállítási idő
  2-3 hét
  Raktárkészlet
  15 ml cseppentős + eszencia:  2 db
  30 ml spray + eszencia:  1 db
  Cikkszám
  EC-CO-010
  A vásárlás után járó pontok
  20 Ft
Webáruház készítés