Üzeltünk címe: 1071 Budapest, Peterdy utca 18. Nyitva: hétfő, szerda, péntek 9.00-17.00; kedd, csütörtök: 11.00-19.00. Telefon: (06-1)214-5222

Kérdése van? Hívjon minket! (06-1)214-5222

Sacral Regulator összetett orchidea eszencia

Az alábbi eszenciákat tartalmazza: Core Release, Source of Life, Child's Play
Ár/ml.
333 Ft/ml.
Nincs raktáron
4 990 Ft
Részletek
Három eszenciának a keveréke: a ’Magkibocsátó’-é, ’Az Élet forrása’-é, valamint a ’Gyermek játéka’-é. Az utóbbi eszencia Rose Titchiner által készült Norfolkban, Angliában, az ő Fényes Szívű eszencia sorozatának egyik részeként. 2009-ben egészségügyi okokból kifolyólag megszakította az eszenciáinak előállítását és eladását, de a ’Gyermek játéka’ eszencia olyannyira fontos volt Adrian munkájánál számos éven keresztül, hogy megvásárolta az anyaeszenciát, és elrendezte az IFER-nél, hogy küldjék és palackozzák számunkra, így most már folyamatos lehet az ellátás. A ’Vitális mag’-gal, a ’Leleplező érintés’-sel, a ’Feltétel nélküli simítás’-sal, a ’Szakrális elengedés’-sel együtt a ’Gyermek játéka’ kulcsfontosságú energetikai eszköz Adrian számára, mivel kijavítja a blokkokat és egyensúlyokat a medencei pulzáló pontokban és receptorokban. Nem egy virág eszenciaként, a Gyermek játéka’ az egyike azoknak, amelyet Rose az ő „szándékos” eszenciájának nevez. Fényesség és ártatlanság járul eme eszenciához, amelyet Adrian kivételesen testhezállónak talált az ő Terapeutai Energia Kineziológiájában.
Ez a keverék azt teszi, amit a részeknek összege tenne, az 1., 2., 3., 6. és 7. csakrán hat, a máj tisztítója, valamint a medencei területen belül a jóllétnek és kényelemnek fokozott érzetét kelti zavart időszak után. Az eszencia tesztelése közben világossá vált észrevehető hatása a dead pelvic szindróma mindkét szintjén, és az Élet kapujának a megújulási és regenerálódás folyamatát kezdi el.
Szót kell ejtenünk arról, hogy a „dead pelvic szindróma” terminus Adrian által használt energetikai körülmény arra a meghatározásra, amellyel sűrűn találkozott munkája során, ahol is a receptoroknak és pulzációs pontoknak számos változata a medencei területen blokkolt és elfojtott volt. Kérjük, tekintsd át az ő fejezetét a könyv második felében a pontok illusztrációi végett, mivel azok az eszenciák, amelyek erre használatosak, újraegyensúlyozzák ezeket a pontokat.
A kineziológiai előírásokon kívül, úgy találhatjuk, hogy a Keresztcsont szabályozó a jóllét érzetét adja a medencei területről kisugározva, és ugyanakkor egy kiterjesztett tudatosságét a fej körül. A szexualitás az „előadásból” az intimitásba és mély áldozás irányába mozdul.
Adatok
Várható szállítási idő
2 hónap
Cikkszám
EC-CO-020
A vásárlás után járó pontok
20 Ft
Vélemények
Kiegészítő termékek