Termék részletek


Sacral Regulator összetett orchidea eszencia

Sacral Regulator összetett orchidea eszencia

Az alábbi eszenciákat tartalmazza: Core Release, Source of Life, Child's Play
Ár/ml.:
259 Ft/ml.
4 710 Ft
Nincs raktáron
 • Három eszenciának a keveréke: a ’Magkibocsátó’-é, ’Az Élet forrása’-é, valamint a ’Gyermek játéka’-é. Az utóbbi eszencia Rose Titchiner által készült Norfolkban, Angliában, az ő Fényes Szívű eszencia sorozatának egyik részeként. 2009-ben egészségügyi okokból kifolyólag megszakította az eszenciáinak előállítását és eladását, de a ’Gyermek játéka’ eszencia olyannyira fontos volt Adrian munkájánál számos éven keresztül, hogy megvásárolta az anyaeszenciát, és elrendezte az IFER-nél, hogy küldjék és palackozzák számunkra, így most már folyamatos lehet az ellátás. A ’Vitális mag’-gal, a ’Leleplező érintés’-sel, a ’Feltétel nélküli simítás’-sal, a ’Szakrális elengedés’-sel együtt a ’Gyermek játéka’ kulcsfontosságú energetikai eszköz Adrian számára, mivel kijavítja a blokkokat és egyensúlyokat a medencei pulzáló pontokban és receptorokban. Nem egy virág eszenciaként, a Gyermek játéka’ az egyike azoknak, amelyet Rose az ő „szándékos” eszenciájának nevez. Fényesség és ártatlanság járul eme eszenciához, amelyet Adrian kivételesen testhezállónak talált az ő Terapeutai Energia Kineziológiájában.
  Ez a keverék azt teszi, amit a részeknek összege tenne, az 1., 2., 3., 6. és 7. csakrán hat, a máj tisztítója, valamint a medencei területen belül a jóllétnek és kényelemnek fokozott érzetét kelti zavart időszak után. Az eszencia tesztelése közben világossá vált észrevehető hatása a dead pelvic szindróma mindkét szintjén, és az Élet kapujának a megújulási és regenerálódás folyamatát kezdi el.
  Szót kell ejtenünk arról, hogy a „dead pelvic szindróma” terminus Adrian által használt energetikai körülmény arra a meghatározásra, amellyel sűrűn találkozott munkája során, ahol is a receptoroknak és pulzációs pontoknak számos változata a medencei területen blokkolt és elfojtott volt. Kérjük, tekintsd át az ő fejezetét a könyv második felében a pontok illusztrációi végett, mivel azok az eszenciák, amelyek erre használatosak, újraegyensúlyozzák ezeket a pontokat.
  A kineziológiai előírásokon kívül, úgy találhatjuk, hogy a Keresztcsont szabályozó a jóllét érzetét adja a medencei területről kisugározva, és ugyanakkor egy kiterjesztett tudatosságét a fej körül. A szexualitás az „előadásból” az intimitásba és mély áldozás irányába mozdul.
 • Várható szállítási idő
  2-3 hét
  Raktárkészlet
  15 ml cseppentős + eszencia:  0 db
  30 ml spray + eszencia:  0 db
  Cikkszám
  EC-CO-020
  A vásárlás után járó pontok
  20 Ft
Webáruház készítés