Üzeltünk címe: 1071 Budapest, Peterdy utca 18. Nyitva: hétfő, szerda, péntek 9.00-17.00; kedd, csütörtök: 11.00-19.00. Telefon: (06-1)214-5222

Kérdése van? Hívjon minket! (06-1)214-5222

Sleep of Peace összetett orchidea eszencia
Sleep of Peace összetett orchidea eszencia
4 990 Ft

Sleep of Peace összetett orchidea eszencia

Az alábbi eszenciákat tartalmazza: Clear Mind, Boundless Peace, Settling with a Smile, Purity of Heart, Behold the Silence, Pushing Back the Night, Sacral Release, Protective Presence
Ár/ml.
333 Ft/ml.
Raktáron
4 990 Ft
Részletek
Segíti a mélyebb és hosszantartó alvás kezdeményezését, azonban a ’Gyengéd alvás’ nevű eszenciánkhoz képest eltérő módon. Az utóbbi főként abban hatékony, hogy jóval ellazultabb állapotot teremt az elmének és szívnek, hogy az embert hozzá segítse a nyugodt alvásban lecsillapodni. A másik részről a Békés alvás olyan keverék, amely eredetileg az egyik terapeuta vásárlónktól érkezett, aki ezt a nyolc orchideából álló eszenciát akkor fedezte fel, amikor összekeverve azokat az ő álom mintáját jelentős mértékben segítette. Több kutatás folyt akkor ezen a keveréken Dr. Brito-Babapulle és az IFER által, megvizsgálva azt is, hogyan lehetne optimális lehetőséget tenni a legtöbb ember számára, és jóval kiterjedtebben megérteni azt, hogyan is segíti az alvást.
A Békés alvás valahogy segít az emlékeink feldolgozásánál, így az elme már az első eset során képes sokkal hatékonyabban feldolgozni a napi adatokat, mialatt az ember alszik. Néhány vagy számos nappal a használata után valamiképp mélyebb folyamatát és elmozdulását hozza azoknak a régi emlékeknek, amelyek „megporosodva” megakadályozzák a napi adatok eredményes feldolgozását. A régi emlékek összekeveredése, a traumák és félelmek gyakran jelentős részei a zavart álomminták képeinek. Általában a legjobb a Békés alvás-t egyszerre nem több mint egy napig szedni, a mélyebb álomnak új mintája képes az eszencia nélkül is kitartani, bár minden második héten egy cseppet egyszer lefekvés előtt bevenni ugyancsak hasznos lehet.
Nem állítjuk, hogy ez az eszencia védelmet nyújt az alvás külső zavaróival szemben, de képessé teszi az elmét, hogy az információját jóval hatékonyabban dolgozza fel, valahogy kevésbé válunk fogékonnyá majd ezekre a külső tényezőkre.
Hogy a két alvás eszenciánk közül kinek számára melyik a legjobb, az függ az adott egyéniségtől is. Az alvásmintáinknak próbatétele ezeken a napokon (technológiailag és pszichológiailag) az uralkodó, megérteti velünk, hogy ezt a két opciót ajánljuk az embereknek, hogy válasszanak belőlük.
Adatok
Várható szállítási idő
2 hónap
Cikkszám
EC-CO-024
A vásárlás után járó pontok
20 Ft
Vélemények
Kiegészítő termékek