Termék részletek


True Beauty összetett orchidea eszencia

True Beauty összetett orchidea eszencia

Az alábbi eszenciákat tartalmazza: Rising to the Call of Beauty, Purity of Soul, Just Me, Clearing the Way, True Connections
mennyiség
gyógyszerforma
Ár/ml.:
259 Ft/ml.
4 710 Ft
db Kosárba
 • Ez az eszencia a ’Felemelkedni a Szépség hívására’-val és ’A Lélek tisztaságá’-val bír, mint lényegével, két olyan eszenciával, amelyek mélyen kapcsolódnak a Szépség eszméjéhez és energiájához. A ’Csak nekem’ és a ’Tisztítva az utat’ segítik a szépséget bizalommal izzani. Azonban az ’Igaz kapcsolódás’ kiegészítésével, a keverék egy teljesen új szintre ér el a Mennyei szépség birodalmában. A szépség igazságának alázatos élményét adja magában, és ugyanazt a szépséget másokban.
  Jó pár évvel ezelőtt Don meglátott egy asszonyt egy nyilvános koncerten, aki már a hetvenes éveiben járt, s aki addig a napig a leggyönyörűbb nő volt, akit Don valaha látott. Ragyogó volt belső izzásával, amely elállította Don lélegzetét. Mindaddig, harminc éven keresztül képtelen volt megállapodni abban, mi is a szépség, mígnem megtapasztalta ezt az eszenciát. Amikor az anya eszencián meditált, hirtelen újraidézte az asszonyt és az ő rendkívüli izzását. Ez az eszencia azt a kitűnő szépséget viseli, amelyet sokkal szívesebben az angyalokhoz, és más mennyei lényekhez társítanánk. És mégis, az az asszony mindannyi évvel előtte, megtestesítette ezt az energiát.
  Miután bevett ebből az eszenciából – és valahányszor azután –, folyamatosan angyali zenét hallott, és fehér és arany csillagok fürdőjében fürdött. Egy éjszakával azután, hogy a keverék elkészült, Don azt látta álmában, hogy valójában megtanuljuk újra elkészíteni ezeket az orchidea eszenciákat, ahogyan azok a mennyben már elkészültek.
  Az Igaz szépség képessé tesz bennünket arra, hogy meglássuk a léleknek és létezésnek azt a mély szépségét, amely mindegyikünkben benne van és elkezdjük megtestesíteni azt a mennyei kegyelmet.
 • Várható szállítási idő
  2-3 hét
  Raktárkészlet
  15 ml cseppentős + eszencia:  3 db
  30 ml spray + eszencia:  2 db
  Cikkszám
  EC-CO-030
  A vásárlás után járó pontok
  20 Ft
Webáruház készítés