Üzeltünk címe: 1071 Budapest, Peterdy utca 18. Nyitva: hétfő, szerda, péntek 9.00-17.00; kedd, csütörtök: 11.00-19.00. Telefon: (06-1)214-5222

Kérdése van? Hívjon minket! (06-1)214-5222

Revelation összetett orchidea eszencia
Revelation összetett orchidea eszencia
4 990 Ft

Revelation összetett orchidea eszencia

Az alábbi eszenciákat tartalmazza: Crown of Serenity, Fruits of Love, Pushing Back The Night, True Connections
Ár/ml.
259 Ft/ml.
Raktáron
4 990 Ft
Részletek
Ez az eszencia a visszatükröződésekből nőtt ki, a Pozitív áramlat határain belül, az elmúlt öt év globális gazdasági válságának összefüggésében. Megkísérelni a bőséget bevonzani, ez egyszerűen nem elegendő ezekben a próbára tevő időkben. A körülmények Japánban, két évvel a pusztító cunami után, visszhangozzák azokat a pszichológiai és spirituális próbatételeket, amelyek a válságot előre hozták: a reménytelenség érzete, a képtelenségé, hogy tovább lehessen lépni az általános ingoványból. Ebben az összefüggésben teremtődött meg a Kinyilatkoztatás.
Ebben a helyzetben a közöttünk és a társadalom között lévő kapcsolatot lenne szükséges megvizsgálnunk. Ez nem egyszerűen azt jelenti, hogy az ember megrekedtté válhat valamiféle depresszív kilátásban, hanem azt, hogy az éteri hálózat hozzákapcsolva bennünket egy másikhoz, elhomályosíthatja magát. A Kinyilatkoztatás segít bennünket megnyitni a hálózati ösvényekre, és újra energiával látja el azokat, a lélek szándékának tisztaságát nyújta, túl az egón függő cselekményeken. Enyhíti azt a stresszt, amelynek megadjuk magunkat a tágasabb szociális próbatételek és megszorítások idején. A Kinyilatkoztatás megújítja jövő iránti reményünket, és gondoskodik a kellő energiáról és pillanatról, hogy előmozdítsa az elme új állapotát, amelyben az embernek fel kell kelnie és teljesítenie azt, ami szükséges.

Megemlítés: ez a keverék tartalmaz még egy Achord nevű eszenciát, amely egy tonális eszencia a 7. csakrára – Dr. Adrian Brito-Babapulle kollégánk készítette. Ez az eszencia valahogy úgy működik, mint egy ’hordozó mátrix’ az orchideák számára.
Adatok
Várható szállítási idő
2-3 hét
Cikkszám
EC-CO-033
A vásárlás után járó pontok
20 Ft
Vélemények
Kiegészítő termékek