Termék részletek


Revelation összetett orchidea eszencia

Revelation összetett orchidea eszencia

Az alábbi eszenciákat tartalmazza: Crown of Serenity, Fruits of Love, Pushing Back The Night, True Connections
mennyiség
gyógyszerforma
Ár/ml.:
259 Ft/ml.
4 710 Ft
db Kosárba
 • Ez az eszencia a visszatükröződésekből nőtt ki, a Pozitív áramlat határain belül, az elmúlt öt év globális gazdasági válságának összefüggésében. Megkísérelni a bőséget bevonzani, ez egyszerűen nem elegendő ezekben a próbára tevő időkben. A körülmények Japánban, két évvel a pusztító cunami után, visszhangozzák azokat a pszichológiai és spirituális próbatételeket, amelyek a válságot előre hozták: a reménytelenség érzete, a képtelenségé, hogy tovább lehessen lépni az általános ingoványból. Ebben az összefüggésben teremtődött meg a Kinyilatkoztatás.
  Ebben a helyzetben a közöttünk és a társadalom között lévő kapcsolatot lenne szükséges megvizsgálnunk. Ez nem egyszerűen azt jelenti, hogy az ember megrekedtté válhat valamiféle depresszív kilátásban, hanem azt, hogy az éteri hálózat hozzákapcsolva bennünket egy másikhoz, elhomályosíthatja magát. A Kinyilatkoztatás segít bennünket megnyitni a hálózati ösvényekre, és újra energiával látja el azokat, a lélek szándékának tisztaságát nyújta, túl az egón függő cselekményeken. Enyhíti azt a stresszt, amelynek megadjuk magunkat a tágasabb szociális próbatételek és megszorítások idején. A Kinyilatkoztatás megújítja jövő iránti reményünket, és gondoskodik a kellő energiáról és pillanatról, hogy előmozdítsa az elme új állapotát, amelyben az embernek fel kell kelnie és teljesítenie azt, ami szükséges.

  Megemlítés: ez a keverék tartalmaz még egy Achord nevű eszenciát, amely egy tonális eszencia a 7. csakrára – Dr. Adrian Brito-Babapulle kollégánk készítette. Ez az eszencia valahogy úgy működik, mint egy ’hordozó mátrix’ az orchideák számára.
 • Várható szállítási idő
  2-3 hét
  Raktárkészlet
  15 ml cseppentős + eszencia:  2 db
  30 ml spray + eszencia:  1 db
  Cikkszám
  EC-CO-033
  A vásárlás után járó pontok
  20 Ft
Webáruház készítés