Üzeltünk címe: 1071 Budapest, Peterdy utca 18. Nyitva: hétfő, szerda, péntek 9.00-17.00; kedd, csütörtök: 11.00-19.00. Telefon: (06-1)214-5222

Kérdése van? Hívjon minket! (06-1)214-5222

Biztonság * Safe
Biztonság * Safe
5 450 Ft

Biztonság * Safe

Felnőtteknek akkor javasolt, amikor úgy érezzük, bárcsak ne is indultunk volna el soha ezen az Önmegismerés felé vezető úton.
Ár/ml.
363 Ft/ml.
Raktáron :  1 db
5 450 Ft
Részletek
Ennek az esszenciának a köve a bárium szulfát (Barytes), ami ugyanolyan tiszta, mint a kvarc, csak sokkal nehezebb. Használják a bányászatnál, a fúrószár védelméhez. A fúrószár mindig új talajba, anyagba, földbe hatol be, ami emlékeztet mindnyájunkat arra az útra, aminek részesei vagyunk. Felnőtteknek akkor javasolt, amikor úgy érezzük bárcsak ne is indultunk volna el soha ezen az Önmegismerés felé vezető úton. Amikor megrémülünk és bizonytalanok vagyunk, mert nincsen előttünk semmiféle ismerős terület. A ,,Biztonság" azt az üzenetet hordozza magában, hogy mindig szeretnek és vigyáznak ránk, és biztonságos haladni az új területek felé. Gyerekeknél a fúrószár és az ő útjuk hasonlat visszafelé értendő, a fúrószár visszafelé mozog, mint amikor a mag kinyomja magát a föld alól a bizonytalan körülmények közé. Gyerekeknél segíteni fog magukat biztonságban érezni, szeretve és védve, így bátran, biztonságban folytathatják útjukat.

Összetevők: víz, alkohol (20% V/V), virág/ásvány kivonat.

Adagolás: vízben hígítva.
Adatok
Várható szállítási idő
2 hónap
Cikkszám
EC-IR-004
Vélemények
Kiegészítő termékek