Üzeltünk címe: 1071 Budapest, Peterdy utca 18. Nyitva: hétfő, szerda, péntek 9.00-17.00; kedd, csütörtök: 11.00-19.00. Telefon: (06-1)214-5222

Kérdése van? Hívjon minket! (06-1)214-5222

DEVA Echinaflor spray 15ml
DEVA Echinaflor spray 15ml
6 315 Ft

DEVA Echinaflor spray 15ml

Alkalmazási terület: Segít megőrizni a test és lélek épségét az erőszakos külső hatásokkal szemben. Fokozza a vitalitást és segít a nehéz pillanatokat átvészelni.
Betegség esetén, baleset, jelentős sokk vagy sebészeti beavatkozás után erősíti a szervezet természetes védelmi rendszerét, hámosító, fertőzés- és gyulladásgátló hatású.
A lábadozás során segíti a belső regenerálódást, a test megerősödését.
Nagy krízis helyzetekben segít túltenni magunkat a megrázkódtatásokon.
Agresszív külső hatásokkal szemben védelmet nyújt testnek és léleknek.

 

Üzletünkben nincs készleten, megrendelés után vehető át!

Szállítási idő: 7-10 nap

Ár/ml.
421 Ft/ml.
6 315 Ft
Részletek
Ajánlott azok számára, akik valamilyen sokk vagy trauma következtében teljesen összeomlottak vagy akik olyan zaklatott, erőszakos környezetben élnek, amely kibillenti őket egyensúlyukból és nem képesek visszatalálni elvesztett belső méltóságukhoz.
Ez lehet egy jelenlegi vagy a múltban átélt esemény - bármilyen erőszak, konfliktus vagy olyan helyzet, amit kizsákmányolásként vagy elnyomásként éltek meg. Úgy érzik megsemmisítették őket és teljesen idegen számukra mindaz, ami velük történik.
Idegi fáradtsággal járó helyzetekben, amikor teljesen le vagyunk törve, vagy kimerültek vagyunk.
Természeti csapások során: földrengés, tűzvész, árvíz… .
Alkalmazási javaslat: használat előtt felrázandó. Két befújás a szájba naponta 5-8 alkalommal. Használata néhány napig javasolt.
Összetevők: angyalgyökér (Angelica archangelica), hegyi árnika (Arnica montana) és bíbor kasvirág (Echinaca purpurea) virágesszenciák friss kasvirág kivonattal. A készítmény alkoholtartalma 62 % vol.
A bíbor kasvirág észak-amerikai eredetű, az indiánok legfontosabb gyógynövénye. A friss növényből készült kivonat jól ismert hámosító, fertőzés- és gyulladásgátló hatásairól.
Adatok
Várható szállítási idő
7-10 nap
Cikkszám
EC-KD-15
A vásárlás után járó pontok
15 Ft
Vélemények
Kiegészítő termékek