Termék részletek


Celestial Triangle orchidea eszencia
 • Celestial Triangle orchidea eszencia
 • Celestial Triangle orchidea eszencia

Celestial Triangle orchidea eszencia

Scaphosepalum bicristatum
mennyiség
gyógyszerforma
Ár/ml.:
259 Ft/ml.
4 710 Ft
db Kosárba
 • A geometria talán még soha nem volt olyan elbűvölő, mint ennél az eszenciánál. A virágok háromszöget formálnak minden hajtás végén, és energetikailag a háromszögek sorozata hatja át az energiatestet a medencétől kiindulva a fejen keresztül és a fölé. Nyugodt derű és könnyed tisztaság társultak a szívnek fényességéhez ebben az orchideában, és ahogyan a hatás a fej felé és a fölé halad, egy másik geometriai forma fejlődik ki, a tórusz. Ez az egészséges emberi aura és valamennyi csakra alapvető alakja. (A tórusz a matematikai név a fánk formára.) Az Celestial Triangle segít kialakítani az aura tórusz formáját, amint a fej fölé halad, de csak az után, hogy először bevilágította a szívet. Korábbi segítőink egyike, amikor ezen az eszencián meditált, látta Kuan Yin-t megjelenni, aki azt mondta neki, hogy ez az eszencia valamiféle “új tudatosságot” ad.

  Amikor megkérdezte Kuan Yin-től, hogy hogyan kellene bánnia a régi tudatállapotba beleragadt emberekkel, egyszerűen annyit mondott, “Küldj szeretetet. Az új tudat és az új elme új levegőt teremt, amely az emberekbe jut. Terjeszd a szeretetet.”

  A Celestial Triangle egy eszenciahármas második tagja, amely a Crown of Serenity-vel (Derű koronája) kezdődik. A True Connections (Igaz Kapcsolatok) a harmadik szóban forgó eszencia. Jelentős és hasznos tapasztalatokhoz juttathat, ha a három eszenciát felváltva alkalmazzuk: a Crown of Serenity-t az egyik napon, a Celestial Triangle-t a következőn, a True Connections-t a harmadik napon. Mindegyikből naponta egyszer kell bevenni lefekvés vagy meditáció előtt. Ezt a ciklust 21 napon keresztül kell ismételni.

 • Várható szállítási idő
  2-3 hét
  Raktárkészlet
  15 ml cseppentős + eszencia:  2 db
  30 ml spray + eszencia:  1 db
  Cikkszám
  EC-OM-011
  A vásárlás után járó pontok
  20 Ft
Webáruház készítés