Termék részletek


Defender from the Dark orchidea eszencia
 • Defender from the Dark orchidea eszencia
 • Defender from the Dark orchidea eszencia

Defender from the Dark orchidea eszencia

Pleurothallis phalangifera
mennyiség
gyógyszerforma
Ár/ml.:
259 Ft/ml.
4 710 Ft
db Kosárba
 • Egy globális energetikai kihívásra válaszolva, ez az orchidea szólított meg minket, hogy eszenciát készítsünk belőle 2010 októbere elején - írta Don. A botanikai nevének második felének – Pleurothallis phalangifera – fordítása falanx-szerű, melynek értelme, hogy az orchidea hegye úgy néz ki, mintha katonák kis falanxát vezetné. Donnak egy álomkép ismétlődött egy éjjelen ezzel az eszenciával kapcsolatban: tündék százai vállukon íjaikkal, erőiket rendezve készültek fel a csatára. És valójában az orchidea megjelenése mintha Tolkien-t idézné. Kapcsolódik egy érzés ehhez az eszenciához: bár ismeri a sötétet, nem a sötétből való. A létezés mély jóságát (de nem naivitását) testesíti meg, fenyegető habitusával a sötét erők idején.
  Van egy bölcs mondás, miszerint a “legjobb védekezés a támadás” – ez az eszencia rendelkezik azzal a képességgel, hogy kivédje és megtisztítsa akár a legmagasabb szintű és erejű sötét energiákat.

  Kivételes aspektusa az eszenciának, hogy már készítés során világossá vált, hogy más eszenciákkal kombinálva is alkalmazni kell. Ahelyett, hogy mindent egy kaptafára akarnák húzni, mintha az lett volna az eszencia szándéka, hogy alapjává váljon a védelmező eszenciák mini-készletének annak érdekében, hogy az emberek képesek legyenek finomra hangolni védelmük legjobb formáját, amelyre nekik vagy a kliensüknek szüksége van. A Védelmező eszenciákról részletes áttekintést kapsz a Védő eszenciák menüpontban.

 • Várható szállítási idő
  2-3 hét
  Raktárkészlet
  15 ml cseppentős + eszencia:  2 db
  30 ml spray + eszencia:  2 db
  Cikkszám
  EC-OM-018
  A vásárlás után járó pontok
  20 Ft
Webáruház készítés