Termék részletek


Furnace of Life orchidea eszencia

Furnace of Life orchidea eszencia

Masdevallia veitchiana (Peru/Ecuador)
mennyiség
gyógyszerforma
Ár/ml.:
259 Ft/ml.
4 990 Ft
db Kosárba
 • A Kínai gyógyászatban van egy pont a vesék között – Ming Men-nek (Életkapu, Kormányzó 4) hívják. Ez a pont jelentős kapu valamennyi fizológiai kettősség keveredése esetén, hiszen a szervezet energiájának raktározójaként támogatja az életet és erősíti az evolúció folyamatát.
  Ha elmulasztjuk az életet úgy felfogni, mint az erény művelésének lehetőségét, vagy fárasztó erőfeszítésnek, esetleg fájdalmas körülménynek tartjuk, a Ming Men tüze csökkenni fog, és az életet nem az egyetemes szándék fogja kormányozni, hanem a saját maga által generált hit. A Ming Men energiájának ezen elfojtása további kettőség kialakulásához vezet az ember szubtilis energiarendszerén belül, amely rendre további fájdalmas tapasztalatokhoz fog vezetni testben és lélekben egyaránt. Az Élet kemencéje segít eloszlatni a ködöt a szemünk elől, s bármikor képes fellebbenteni a fátylat az igazságról.
  Az Élet kemencéje a női alap, a szándék, amelyben isteni fényünk testet ölt a tudatosság felé törekedve, és általa képessé válunk megérezni kozmikus célunkat. Azok esetében, akiknél a női jelleg sérült vagy elfojtott, először a "Szépség nyakékét" szedjük pár napig. Ezt követően az Élet kemencéje könnyebben képes harmonizálni energetikai rendszerünket.

 • Várható szállítási idő
  2-3 hét
  Raktárkészlet
  15 ml cseppentős + eszencia:  1 db
  30 ml spray + eszencia:  0 db
  Cikkszám
  EC-OM-021
  A vásárlás után járó pontok
  20 Ft
Webáruház készítés