Üzeltünk címe: 1071 Budapest, Peterdy utca 18. Nyitva: hétfő, szerda, péntek 9.00-17.00; kedd, csütörtök: 11.00-19.00. Telefon: (06-1)214-5222

Kérdése van? Hívjon minket! (06-1)214-5222

Düh és Frusztráció (Anger & Frustration) Bailey virágeszenciakeverék 10ml.
Düh és Frusztráció (Anger & Frustration) Bailey virágeszenciakeverék 10ml.
4 435 Ft

Düh és Frusztráció (Anger & Frustration) Bailey virágeszenciakeverék 10ml.

Tűz energiáink kiegyensúlyozására és rögzítésére, amelyek segítségével életünket saját irányításunk alá vehetjük.
Ár/ml.
443 Ft/ml.
Raktáron :  8 db
raktáron
4 435 Ft
Részletek

Mindannyiunknak szüksége van energiára. Ha túl sok energia jut érvényességre, dühössé válunk, ha pedig túl kevés, eredménytelenné. Energiáinkat egyensúlyban kell tartanunk. Ez az összetétel hozzásegít ahhoz, hogy ezt számos úton érjük el.

Összetevők:

Tűztövis: A Tűztövis ebben az esetben rögzíti energiáinkat, hogy világosan tudjuk kifejezni magunkat, és ha szükségelt, erőteljesen, túlreagálás nélkül.
Közönséges Magyal (Ilex aquifolium): A frusztrációra. Ha frusztráltak vagyunk, akkor a dühünk befelé fordul és védekezésképpen szúróssá válunk. A Magyal segít megvédeni bennünket attól, hogy ne essünk könnyen ebbe a csapdába, s hogy elkerüljük a túlreagálást.
Mezei pipacs (Papaver rhoeas): A Mezei pipacs képessé tesz bennünket energiatartalékaink felépítésére. Némely ember annyira tart a düh esetleges romboló erejétől, hogy attól rettegve, hogy az a felszínre törhet életét fél-erővel éli. A Mezei pipacs segíti energiaszintünket ellenőrizhető módra hozni. Összefoglalóan, ez az eszencia felbátorít bennünket arra, hogy életünket sokkal teljesebben éljük, hogy sokkal képesebbek legyünk ellenőrizni érzelmi reakcióinkat azoknál a helyzeteknél, ahol találkozunk velük.

Adatok
Várható szállítási idő
2 hónap
Cikkszám
EC-BF-004
A vásárlás után járó pontok
20 Ft
Vélemények