Üzeltünk címe: 1071 Budapest, Peterdy utca 18. Nyitva: hétfő, szerda, péntek 9.00-17.00; kedd, csütörtök: 11.00-19.00. Telefon: (06-1)214-5222

Kérdése van? Hívjon minket! (06-1)214-5222

Sejtszintű Emlékezet (Cellular Memory) Bailey virágeszencia 10ml.

A Sejtszintű Emlékezet eszencia az életünket eluraló mélyen beásott minták felemelését segítheti. A keverék az következő eszenciákból készült: Széleslevelű harangvirág, Hangafű, Szibériai vadporcsin, Vörös pagodafa, Berki szellőrózsa.
Ár/ml.
443 Ft/ml.
Nincs raktáron
raktáron
4 435 Ft
Részletek

Az emlékek (a pozitív és negatív egyaránt), a test minden élő sejtjében eltárolódnak – nemcsak az agyban. Amikor a sejtszintű memória kioldódik, pillanatnyi reakció lép fel. Ezek a feltételhez kötött minták olyan nem várt hirtelenséggel bukkannak fel, hogy össze nem egyeztethető viselkedésünket okozhatják. A sejtszintű emlékezet egy reakció, nem egy gondolkodási folyamat. A negatív sejtszintű emlékek gyakran azoknak az erőteljes elfojtásoknak köszönhetőek, amelyet korai életünkben, vagy talán előző életünkben tapasztaltunk. Ezek gyakran a szülőktől, tanároktól vagy társunktól erednek. Kialakulhatnak az életünket uraló bűnnek és félelemnek összetettségéből. A pozitív sejtes memóriák, amelyeket elfojtunk, eredményezhetik bennünk az alkalmatlanná és a képtelenné tevő érzéseket. Az emberek űzte hatalmi játszmáknak lehet olyan hatásuk, hogy annyira eltávolodjunk a bennünk rejlő erőtől, hogy azok többé ne legyenek elérhetőek számunkra. Elkerülhetetlenül változások lépnek a személyiségbe, amikor a sejtes memóriák meggyógyultak és megerősödtek. Ha mind szolgálatkészek és támogatók lennénk másokkal szemben (vagy ennek megfelelően uralkodás felettiek),az ilyen minták elkerülhetetlenül módosulnak, amint felfedezzük igaz szükségleteinket és elkezdjük megbecsülni azokat.

 

Összetevők:

A Széleslevelű harangvirág (Campanula latifolia) a harsona hívó szava a változásra. Ez a tett katalizátora ott, ahol a régi megszokások visszatartanak bennünket.

A Hangafű (Calluna vulgaris) képessé tesz bennünket, hogy biztonságosan hozzuk fel a múlt bölcsességét és belső erejét, ami segíthet bennünket abban, hogy teljes mértékben érvényesüljünk a világban. (lásd bővebben alább)

A Szibériai vadporcsin (Montia siberica) segít kitágítani világlátásunkat és vele magunkat. Segít abban, hogy magunk mögött hagyjuk a múltbeli hozzáállást és nézetet, és hogy magunkévá tegyük a megerősített látásnak a jövőjét.

A Hawaii Rózsa (Frangipani plumeria rubra) újraébreszti kapcsolódásunkat a végtelennel, létezésünk forrásával. Ez a forrás számos névvel ellátott, mint Isten, Allah, a Szentlélek, és a többi. A név, mint olyan nem számít, minthogy a végtelen erő ilyen megnevezéseken felül áll.

A Berki szellőrózsa (Anemone nemorosa) a kulcseszencia. A távoli múltból és talán a megelőző életekből származó blokkolt energiákra és emlékezetekre. Segít visszanyerni elveszített erőnket.

A Hangafű (Calluna vulgaris) további magyarázata: A Hangafű egy Bach-eszencia, amelyet Dr. Bach módszere szerint készítünk. A törzseszencia Lány Tinktúraként van kezelve és belevegyítve a keverékbe ennél a szakaszánál, hogy elkészítsük a Sejtszintű Emlékezet eszenciát. A Hangafű mentén sétálva, amely a házunkhoz közeli kikötőnél nő, olyan erős érzéseim lettek, amelyek eltértek a Dr. Bach által adott értelmezéstől. Az illata felidézi a Hangafű mézét, gazdagságát, összetettségét, felébreszti erős kötelékeit a múlttal, a boldogabb időkkel. Az egész növény életben maradást és virágzást tükröz, amikor kemény és zord a tél. A Hangafű nem visszahúzódó ibolya, amelynek védelemre van szüksége a nyers elemekkel szemben. A Hangafűvel a múlt pozitív dolgai iránt áhítozzunk. Lehet, hogy pozitív tulajdonságainkat elfojtottuk a szüleink, tanáraink, társunk hatásának köszönhetően. Lehet, hogy belső lelki vagy művészi érzékenységünket blokkoltuk a kigúnyoltság következtében. Lehet, hogy erős vezetői tulajdonságot birtokoltunk, amely valaki vagy valakik miatt blokkolva lett, akik meg akarták tartani „a szemétdomb kakasa” pozíciójukat. A Hangafű segít, hogy felszabadítsuk azokat az elfojtott tulajdonságokat, amelyek bezáródtak a sejtes memóriánkba, és segít megszabadítani a múlt korlátaitól.

Adatok
Várható szállítási idő
2 hónap
Cikkszám
EC-BF-019
A vásárlás után járó pontok
20 Ft
Vélemények