Üzeltünk címe: 1071 Budapest, Peterdy utca 18. Nyitva: hétfő, szerda, péntek 9.00-17.00; kedd, csütörtök: 11.00-19.00. Telefon: (06-1)214-5222

Kérdése van? Hívjon minket! (06-1)214-5222

Zűrzavar (Confusion) Bailey virágeszencia 10ml.
Zűrzavar (Confusion) Bailey virágeszencia 10ml.
4 435 Ft

Zűrzavar (Confusion) Bailey virágeszencia 10ml.

Ha életünk megbolydult s úgy érezzük, hogy képtelenek vagyunk tisztán látni azt, mit is kellene tennünk.
Ár/ml.
443 Ft/ml.
Raktáron :  8 db
raktáron
4 435 Ft
Részletek

Amikor összezavarodunk, akkor elménk hajlamos túlzottan működni, hogy megtalálja a kivezető utat a még állandóan akadályokba ütközésből. Ez a keverék eszencia segít ellazulnunk, és jóval tárgyilagosabb nézetet ad jelen nehézségeinkre. Így már tisztán láthatjuk, hogy mit is kellene tennünk.

Összetevők:
Piros gyűszűvirág (Digitalis purpurea) Ha elvesztettük tűrőképességünket és irányító érzékelésünket, akkor elkeseredhetünk, és úgy érezhetjük, híján vagyunk lendületünknek és erőnknek. A Piros gyűszűvirág segít könnyebben kezelnünk nehézségeinket, kiszabadítva bennünket az érzelmi belegabalyodásokból.

Kocsányos tölgy (Quercus robur) A Tölgyfa ellensúlyozza a túl aktív elmét, csökkentve a kínzó feszültséget, amely oly gyakran blokkolja a tisztánlátásunkat. Segít, hogy egy nyugodtabb életnézetet alakítsunk ki, hogy sokkal tárgyilagosabban lássunk.

Erdei füzike (Chamaenerion angustifolium) A megfeneklésre. Ellensúlyozza azt, hogy állandóan szűnni nem akaró új dolgokkal próbálkozzunk ahelyett, hogy lecsillapodnánk, és figyelmesen tekintenénk a bennünket körülvevő jelenünkre.

Gyepes szappanfű (Saponaria ocymoides) A megzavarodás és megdöbbenés eszenciája, a „mi az ördögöt keresek én itt?” fajta kérdés esetén. Ez az érzés gyakran akkor lep el bennünket, amikor spirituális fejlődésünk közben másképp kezdjük már látni a dolgokat, de a feltételekhez kötött régi mintáink még mindig próbálják irányítani életünket. A Szappanfű segít bennünket, hogy „kimossuk” régi, divatjamúlt eszméinket és elképzeléseinket.

Adatok
Várható szállítási idő
2 hónap
Cikkszám
EC-BF-023
A vásárlás után járó pontok
20 Ft
Vélemények