Termék részletek


Félelmek (Fears) Bailey virágeszencia 10ml.

Félelmek (Fears) Bailey virágeszencia 10ml.

Ez az eszencia segít megszabadítani a félelmektől, hogy így nagyobb szabadságban élhessünk.
Ár/ml.:
349 Ft/ml.
4 435 Ft
db Kosárba
 • A félelmek összeszűkíthetik életünket. A félelmek akadályozhatják életünket, és gyakran nehéz őket eltávolítanunk. Sok örömet és élvezetet tagadnak meg életünktől. Ez az eszencia nyíltan felszínre hozza félelmeinket, hogy megláthassuk őket olyannak, amilyenek valójában – „papírtigrisek”, amelyek vérengzőknek tűnnek a sötét sarokban meghúzódva, de valójában nincs valós erejük vagy lényegük. A mélyen gyökerező félelmek a gyermekkorra datálhatók vissza, így a Gyermekkor eszencia gyakran segíthet, ha egy időben adjuk vele.

  Összetevők:
  Tisztesfű (Stachys officinalis)
  A felismerhetetlen félelmekre, azokra, amelyek által nem-szeretettnek, nem-kívántnak vagy méltatlannak érezzük magunkat. A Tisztesfű az elme sötét részeinek megvilágításával megláttatja velünk, hogy az ilyen félelmek alaptalanak.
  Közönséges mahónia (Mahonia aquifolium)
  Segít bennünket megszabadítani a saját belső erőinktől való félelemtől. Az ilyen félelmek általában akkor bukkannak fel, ha azokat az óriási károkat látjuk, amelyeket a fanatikus emberek okozhatnak. Akik félnek saját erejüktől, azok a legmegbízhatóbbak, s a legkevésbé sem valószínű, hogy visszaéljenek az egyéni erejükkel.
  Vérehulló fecskefű (Chelidonium majus)
  Azok számára, akik félnek a spirituális kiterjedésüktől – létük legjavától. Akaratlanul korlátot emelnek maguk és létezésük forrása közé. A Vérehulló fecskefű fokozatosan segít feloldani ezeket a korlátokat, nyugalmat és átrendeződést hozva a test-lélek-szellem egységébe.

 • Várható szállítási idő
  2-3 hét
  Raktárkészlet
  1 db
  Cikkszám
  EC-BF-038
  Státusz
  raktáron    
  A vásárlás után járó pontok
  20 Ft
Webáruház készítés