Termék részletek


Blue Angel orchidea eszencia
 • Blue Angel orchidea eszencia
 • Blue Angel orchidea eszencia

Blue Angel orchidea eszencia

Vanda Gomalco's Blue Magic
mennyiség
gyógyszerforma
Ár/ml.:
259 Ft/ml.
4 990 Ft
db Kosárba
 • Ez az eszencia segít visszatalálnunk a lelkünk eredeti mintázatához és gyökereihez. A Kék Angyal olyan, mint egy tükör: mintha a tiszta kék tó fenekéről tekintenénk fel és látnánk, ahogyan a fény átszűrődik a víz mélyére – így tekintünk eredetünkre is.

  A Kék Angyal kitisztítja az alsóbb csakrák tudattalan negatív lenyomatait, s így képessé teszi a pszichés csatornákat arra, hogy megnyíthassanak, ráirányítva figyelmünket lelkünk azon aspektusaira, amelyeket már elfelejetettünk. Ez a folyamat felkavarhatja a tudatalatti elme tudatos elemeit. Így ez az eszencia erős olykor akár dühkitörést is hozhat, hiszen emlékezteti lelkünket az úton járás kötelezettségére, amelyről esetleg kényelmesen elfeledkeztünk, vagy amelynek ellenálltunk. Ez a düh ilyenkor szükségszerű, és a legjobb, ha nem akajuk elfojtani. Általában pár napon belül elmúlik, megteremtve helyét annak a mély vágynak, hogy közelebb kerüljünk eredetünkhöz, és beteljesítsük lelkünk célját ebben a megtestesülésben.

  Kapcsolódik a Coming Home (Hazatérés) eszenciához, amely létezésünk bizonyosságának az elfogadásáról szól, a Redemption Dream (Megváltó Álom) eszenciához, amely vállalásaink természetével áll kapcsolatban, a Shiva's Crown (Shiva koronája) eszenciához, amely segít megértenünk lelkünk utazását ebben a testben, valamint a Revelation (Kinyilatkoztatás) eszenciához, amely segít észrevennünk azon változtatások és lépések sorozatát, amelyek előrejutásunk érdekében meg kell tennünk. A Kék Angyal ezt a folyamatot segíti lelkünk elfeledett, mély rétegeinek a felébresztésével.

 • Raktárkészlet
  15 ml cseppentős + eszencia:  0 db
  30 ml spray + eszencia:  3 db
  Cikkszám
  EC-OM-081
  Státusz
  raktáron    
  A vásárlás után járó pontok
  20 Ft
Webáruház készítés