Termék részletek


Perelandra MBP Solutions készlet

Perelandra MBP Solutions készlet

Az MBP Solutions oldatok természetes növényi, ásványi energiák, valamint természetes gázok és elemek energetikai mintázatainak felhasználásával készülnek, és 30-40 különböző összetevőt tartalmaznak. A készítés első fázisában a természet energiái segítségével tiszta és eredeti kiegyensúlyozott állapotukba kerülnek, hogy azután ezeket az energetikai mintázatokat egyesítve a szervekre specifikusan ható, rendkívül hatékony új minőségek jöhessenek létre. A létrejött energetikai mintázat (csakúgy, mint a többi Perelandra Ltd. termék esetében vízzel kerül stabilizálásra, és brandyvel vagy borecettel kerül tartósításra. Az így elkészült oldatok alkalmasak arra, hogy specifikusan egy-egy szervrendszer működését erősítsék, azok saját energiáit mozgósítsák, s íly módon az adott szerv (és ezen keresztül az egész szervezet) megerősödik, ellenállóbbá válik, illetve már kialakult betegség esetén könnyebben, gyorsabban gyógyul.

49 900 Ft
Akció: 44 910 Ft
Kezdete: 2021.04.01   Vége: 2021.04.30
db Kosárba
 • A készlet mind a 14 egyedi oldatot tartalmazza 14,2 (cca. 15) ml. kiszerelésben, a nemi szervekre ható női vagy férfi formája választható, megrendelés esetén kérjük, választását a megjegyzés rovatban jelezze.

  A készletben természetesen az adott évi (jelenleg a 2012-2013) Flu Season Solution, vagyis a szezonális influenza megelőzését illetve lefolyásának enyhítését segítő cseppek is megtalálhatók.

 • Várható szállítási idő
  3-4 hét
  Cikkszám
  EC-PM-15
  Státusz
  raktáron    
  A vásárlás után járó pontok
  800 Ft
Webáruház készítés